Aren't we forgeting the true meaning of Christmas? You know, the birth of Santa.



Jag har träningsvärk från flytten igår. HELT SJUKT vad grejer jag har. Jag fick trots separationsångest skicka med en hel drös skor och kläder med mamma hem till hemstaden. Likabra antar jag eftersom jag kommer flytta snart igen. Detta liv alltså.

Första advent igår, mamma hade med sig två porslinstomtar så att jag skulle ha lite julpynt haha :) Det infann sig faktiskt lite julkänsla på kvällen med glögg och klassikern "Ensam hemma " på tv. Den filmen har ju ett par år på nacken nu och man har väl sett den tiotals gånger men jag tycker om den.




Förändringsdag


Julbordet med jobbet igår var jätteroligt! Det är riktigt härliga brudar, och chefen var jätteglad och dansade :)

Imorse åkte jag ut till huddinge för att titta på en lägenhet. Det visade sig att "lägenheten" var en del av en villa ute i skogen. Kanske inte riktigt vad jag hade tänkt. Jag flyttar hem till anna idag, det känns bra. Vi kommer laga bra middagar och dricka kaffe tillsammans. Dessutom ska jag se till att till fullo utnyttja gymet på nedervåningen.

blush m' blauw

snart borde mamma & anders vara här.



.

östermalm


Vilken jävla promenad jag precis gick. Två timmar genom Stockholm. Jag gick valhallavägen-upp på gärdet-karlaplan-en bit in på djurgården-strandvägen-stureplan

Det var fantastiskt skönt och bra, men nu är jag helt slut. Jag är inte ens frisk ju. Hur ska jag orka packa nu? knäppkorven alltså. Fast jag tror att jag ville göra lite av en sån promenad medans jag fortfarande bor i stan, imorgon kanske jag bor i huddinge liksom, eller sollentuna, eller lappis eller god knows where.


Time to pack it up


Godmorgon!

Idag måste jag alltså packa ner och ihop mitt bohag i den här lilla lyan så gott det går, för imorrn flyttar jag. Absurt att jag ännu inte vet vart. Men jag orkar inte tänka på det där mer, det blir som det blir.

Jag vaknade av att nettan ringde mig för ett nettan&kåven-prat, vem vet hur länge jag hade sovit annars? Nu är jag iaf ensam här och undrar hur jag ska komma igång. Musik behövs alltid. Kaffe känns vitalt, men för att få kaffe måste jag lämna huset för kaffebryggaren som finns i det äckliga korridorsköket här innehåller flugor. BLÄ.

Nåja, jag kanske ringer lokamelonen, går över till henne tar en kaffe kanske en promenad medans det är ljust och sen kommer hem och packar? bra?

mmjaaa litar jag på mig själv att jag kommer tillbaks till packningen i tid, så att jag dessutom hinner göra mig iordning till julbordet ikväll halv sju? Vi får la se.

                                   


....-......--.....mini-meees

Ge mig some salt



Det här med att sitta under en handduk med en skål hett vatten var way more effektfullt än jag någonsin kunnat ana.

Jag skulle försöka bota min förkylning hos anna och hon föreslog detta, jag slängde i typ en halv liter salt också för att enligt mina googlesökningar så var saltvatten lösande för en täpt snok. Att bara stå framför skålen och sniffa lite gav mest ingenting, men när jag satt jag mig under handduken så hamnade jag i den galnaste finska bastun och i det saltaste havet och regnskogen på samma gång. Helt tokigt. Jag fick världens chock och började hosta och undrade om jag skulle klara av det, men efter ett tag var det fantastiskt. Det där ska jag göra ofta, även om jag inte är förkyld. Vilken renande effekt det blev i fejset och lungorna och överallsh.



vooooolig <3


s.n.ö



Vart är snönen?


ida&jag jag&ida av simpa


.

Tjut&cigg

sitter hemma hos anna. Är helt slut. Vi ska dela en flaska rött och ta det lungt.

Fint.

OK COMPUTER








om meningen vore det som meningen är, så är det meningen att vi ska vädra vår trötta atmosfär.

om meningen vore det som meningen bör, så är det meningen att vi ska leva innan vi dör-

svinigt swing

Usch vad Stockholm är grått när det regnar, tur att man har vänner som skiner =)



Det är min första lön på jävligt länge, jag fååår shoppa lite!!

Aaah jag lyssnar på musik som får en att vilja gå ut i äventyret hela natten, måtte jag vara frisk i helgen alltså.


25 försök

Jag har mailat 25 pers idag, kan inte nån hyra mig en lya?

Löning idag, i vanliga fall hade jag nog vart ute på onsdagsbiljard med en kanna öl. Icke idag. Jag mår riktigt dåligt. Jag kommer bli sjuk nu förbannade skit. Jag har inte råd att vara hemma, men så länge jag kan minnas inom den här kedjan så går man till jobbet ändå. Knaprar alvedon och snyter sig bakom kassan. Därför vill jag verligen inte bli sjuk nu. Har dessutom en rolig helg att se fram emot, ska på julbord med jobbet på lördag och hade nog tänkt en riktig utgång på fredagen också.



Dessa stövlar fyndade jag i stan idag. Jag gillarom ^^

Faschja

När jag kom hem till pappa ikväll så ville han visa vad han gjort, http://www.tackfilm.se/?id=1258884945

Han som inte ens är särskilt datorvan har suttit och valt en bild och fixat, GULLIGT!

 

Jag har haft en jättefin helg i Linköping, ida och jag tog en härlig solskenspromenad igår. Vi lagade mat och gick sedan ut på HG på kvällen.

När vi kom fram till HG så stod det en kille utanför och rökte, ida och jag pratade med varandra så om han inte var döv så borde han ha uppfattat vår närvaro. Trots detta så fes han skithögt rakt ut i tystnaden och slängde sedan en nervös blick åt vårt håll. Jag som såklart tittade mot honom när jag hörde ljudet, mötte hans blick för en sekund och blev helt stressad och började svamla om vad de stod på nån skylt. Undra om ruben besökte honom den kvällen?

 


Linkopih

Uppvaknad i Linköping hos Ida&Simon, igår hade vi fredagsmys med glögg och carambolish och vin kex. Idag har vi en hel solig dag att göra precis vad vi vill och ikväll ska vi gå ut på nån studentpub här.

heja! jag trivs här

mammografi&pappografu



Jag har glömt att lämna tillbaka en bok till bibblan, hur kukigt onödigt är inte det? Jag har inte ens läst bokfan och nu ska jag betala en avgift? Jag får helt enkelt gå upp lite tidigare imorrn och gå ner till odenplan, lämna boken på stadsbiblioteket och sen gå till jobbet. Då borde jag kanske sova snart men jag är inte riktigt där än, jag njuter fortfarande av maten i magen och är mest sugen på en cigg.

Jag tror inte ens det duger med snus, fast att det regnar i mitt fönster.

What we are we owe to the fear of love

Jag&John haha

Brandeby Assar Ruben och Attle förihassan, ni vet vad ni ska göra.

Jag vet inte vad jag ska göra med den här karln, jag brukar vara för snabb med att dissa. Kanske borde kolla läget lite mer, samtidigt så finns de väl fler? Ibland undrar jag om jag börjar komma upp i åldern. HAHA
.
.
.
.
.
.
.
Detta är min lilla hemlighet.
.
.
.
.
.
.
.

Jag har en längtan in och en likadan ut, det kanske man alltid kommer att ha.

PREDATOR


Stockholm ligger öde och världen håller andan



Jag har bott på så många ställen bara här i Stockholm, nu måste jag flytta igen. Hagar Gulli ringde mig idag, hon är en tant i Axelsberg. Hon verkar gullig men jag vill inte bo hos Hagar Gulli, jag tror inte jag kan hålla upp skenet av en gullig duktig duktig duktig flicka 21 år.se hur länge som helst.

Följde med några jobbarkompisar och käkade på vapiano gamla stan efter jobbet idag, mmm vad gott det var att äta maaat som inte är nudlar morötter och ägg som har varit min fattigmansdiet ett tag. Jag är fortfarande fattig men jag har räknat ut exakt vad jag får göra av med innan lön och tack vare min nudlar-morötter-äggdiet så klarar jag mig. Shit jag kommer att klara mig, fatta att jag inte fått lön på 3-4 månader shiiiii.

RSS 2.0