come with me cause im an ass killer

om 25 min fyller ida år, om 20 timmar är jag i oxelösund, om 2 månader är det sommar, om 3 månader slutar jag jobba.

Jag vill ha sol och simplicity linnen och lek, jag vill ha alla städer där jag har vänner på samma ställe, jag vill ha vivesta och vitabergsparken på samma gång. Jag tror jag ska leva en månad med/i en bil i sommar, jag vill vara fri.



its all i ever had


fredrik är min syster/freddans frilla


Nyggan och jag är klara i studion, sista stämman är lagd. Hela den här grejen har väckt något som vilat hos mig jävligt länge. Att först komma över den här paniken "jag kan inte jag kan inte jag kan inte" när nån lägger ett ackord på gitarren och jag förväntas sjunga, till att faktiskt stå i studion och köra, komma på nya grejer och få det att låta bra, det känns helt otroligt. Jag är liksom inte rädd längre, jag vet att de kommer gå bra på söndag när vi ska spela. Det är klart att man aldrig blir helt nöjd med sin egen insats, jag får acceptera att jag tappat en del på den här långa tiden då jag knappt rört dom musklerna, men jag är ändå nöjd med vad jag kunde göra. Mest är jag stolt över mig själv för att jag vill det här igen. Vårt nästa projekt ska bli så jävla kul! min favvolåt av john frusciante



mission- få jonssons att grina

skånegatan


Igår vare fest hos lokamelonen i hennes fina lya vid nytorget, sen vidare till kolingsborg. Idag var en bakispåjobbetdag, men jobba fyra timmar få betalt för åtta är helt okej!














^^

Sa jag att fågeln återuppstod?


hej hej hemskt mycket hej

idag åkte jag till gnesta för att hänga med nettan. vi käkade lurre på tekannan, jag blir alltid mätt&nöjd där för de smakar så braa haha. Sen hängde vi i ballebro som vi gör mest och bäst. Nettan ska börja jobba med ett projekt som gör att hon måste köra bil till olika platser i sthlm så vi tog en provtur till liljeholmen för att hitta affären och bra parkering osv, det gick fiiiint. spännande! sen kunde jag ta tuben därifrån.

Ikväll blire bara lugna bullar, ska upp och jobba hela jävla dan imorrn. mamma som sa att de ska bli tio plusgrader, TIO! herregud. de blir inge för mig. men jag funderar på att hoppa av en bit från jobbet och gå sista biten för att få smaka lite på våren. det ska jag göra. Efter jobbet imorrn åker jag hem till lokamelonen, hon ska ha fest och många favoriter kommer befinna sig där, finfint!





haha jag gör vad jag kan med dom medel jag har


Onsdagsbiljard


Igår möttes jag och tessan upp vid odenplan för den gamla rutinen onsdagsbiljard. Vi har ett soft ställe bakom konsum med bra musik och rökrum. Den skäggiga bartendern har även vid tillfälle bjudit på stänkare.

Efter 2 vinster var och en hel del öl gick vi vidare till tranan och tog en öl där, då hörde luren av sig och ville att vi skulle komma till bauer på götgatan. Så vi drog dit och mötte upp luren, johan och david. Later on splittrades gänget och även jag tänkte dra hem men det var 28 minuter tills min mörbytuben skulle gå så jag hängde med martin och david till olssons för ytterligare beer.

>Idag vaknade jag tio i tre på eftermiddagen, jag hatar sånt. Min lediga dag har bara pågått några timmar och det är redan kväll.. Och jag har inte gått upp ur sängen :/







ska man orka ut på typ en promenad eller nått? njaa jag är iofs ledig imorrn också :)


nettis!


btw! nettan borde komma hem nångång mellan idag och imorgon. ska bli fint att ha min bästis tillbaka i sveriget, det är lite ovant att inte snacka med henne varannan kvart.





nettiana&korviol <3

Solskensdag


Idag var jag ledig, jag vaknade vid åtta av att några ungar skrek i trapphuset. Vem låter sina ungar leka i trapphuset åtta på morgonen?? anyways, jag somnade om och vaknade vid halv tolv. Då gick jag ut i solen, jag hoppade av tuben vid stureplan och tänkte gå till söder för att träffa lokamelonen som fyller år idag. När vi möttes upp vid slussen så var hon också sugen på promenad så turen förlängdes till hornstull där vi fikade på mysiga copacabanafiket vid strand. Nu äre simpsons till halv nio sen tar jag nog ett bad!









just, jag handlade mat som jag ska klara mig på tills lön, får inte inte inte äta ute, har inte inte absolut inte råd!

(from idag :))

Makerska


Hola!
Det flög in en fågel i butiken idag, den kommer aldrig att komma ut. inte förns den sopas bort som ben om kanske 7 år eller så.

Nu är jag tillbaka i stockholm efter att ha spenderat helgen i oslo. Det var verkligen en leva livet-helg som fick en att glömma att det finns jobb och måsten. Fri och ledig och glad och vårig och nya intryck och coola hundar och roliga fina människor som var glada. Lite bilder lyckades jag ta.


eva&filippa väntar på trikken på utflyktsdagen

på operahuset

öl och sviiiingod skaldjurssallad

eva&bella in ze bath

thorsi och jeg


Ledighetens furste har friat till mig.


RSS 2.0