pictura paperix paperclip- leverantörer



.

 

-.-.-


Dan före Dan före Dan


Idag var det en jättesöt gubbe som bad mig att slå in tavlan han köpte till en julklapp. Han sa att den var till honom själv eftersom han var ensam, men han ville att de skulle ligga nånting fint under granen. WUUUIIIIII (intensivt gråtläte) fy tusan vad sorgligt det var. Jag ansträngde mig och gjorde paketet så fint som det bara gick.

Imorgon ska nettan komma till mig efter jobbet, vi ska ha glögghäng och bästis-tid :D HEY HOHI !!! Hon ska sova här och sen ska vi båda åka till våra olika jobb och jobba sista dagen innan jul.. BRA BÄTTRE BÄST


today

Jag åt kroppisar idag. Uh de låter så äckligt verkligen.

Dag med Nygren


Åh vad skönt det var att vakna av mig själv imorse. Jag vaknade ändå ganska skapligt och gick upp och började rota runt och slå in paket så att anna vaknade och frågade vad fan jag höll på med haha.

Sen kom nyggan och vi gick ut till skansen, drev runt lite på markanden och smakade på lite skit och åt en renklämma haha. Haha jag är lite garvig, blir lätt så när man hängt med nyggo en hel dag. Sen tog vi iaf bussen tillbaka för då var man sådär lagom nerkyld. Vi gick i lite affärer, käkade på kungshallen och sen åkte vi till min nya lägenhet. Jag har ju inte alls hunnit flytta in där trots att jag haft den i min ägo i en vecka typ. Det har helt enkelt inte funnits tid eller ork för det, men nu åkte vi dit och kollade lite och skrubbade lister som jag längtat efter att få göra av nån sjuk anledning. Det kändes precis så bra som jag tänkt, om inte ännu bättre. Jag ser skitmycket fram emot att få göra den mysig och ta in mina grejer och ja, göra den helt min liksom. Men de blir väl efter jul i guess. Jag får lov att finna ro i den tanken, ingen stress (bara fart och fläkt ändå).

Jag har bilder men min kamerasladd verkar vara lite bortstädad, de kommer väl senare.


så! tack så mycket! hej!


FINALLY. 6 dagars arbetsvecka med låånga dagar är äntligen slut och imorgon är jag LEDIG! Mina vänner skickar mig frågande sms om jag överhuvudtaget lever eftersom jag vart så frånvarande på sistone, det har blivit nästan total isolering. Jag har verkligen inte orkat nått annat än att komma hem däcka vakna jobba komma hem däcka vakna jobba. Visst hade jag nog hoppats på att orka ut på några öl ikväll men jag måste sova. Så fort julen är över så kommer mitt vanliga liv tillbaka, men först fyra underbara dagar hemma med massa mys och fest med familj och vänner! Jag lääääängtar!!!

Imorgon kommer Kalle hit, vi ska på julmarknad precis som förra året. De blir najs.

Jag trivs väldigt bra på jobbet, även om det har gjort mig jävligt trött på sistone. Jag har redan fått förtroende att öppna och stänga själv, vilket såklart känns bra :)

uuuh jackie chan is behind me


Grejen är den att jag gillar att jobba mitt i smeten. När jag går ut och tar en cigg på lunchen så infinner det sig en sån fin känsla av lugn när staden pulserar omkring mig. Vid korsningen kungsgatan/sveavägen står jag och lutar mig tillbaka mot konserthusets blåa vägg. 

Lokamelonen&Viktor skulle till strand idag och se massa bra band och dricka massa öl, jag blev överöst med lockningar och övertalningsmetoder att följa med. Men de funkar bara inte, jag är aaalldeles för trött idag. Det känns som jag halkat ur min festa-3-gånger-i-veckan- rutin något, vilket iofs är bra, men just orken skulle jag vilja ha tillbaka. Den infinner sig väl när julrushen och mitt fullspäckade schema är över.

 

På lördag blire iaf öl i nettans utebad :)


happy news. bra dag!



Jag har precis kommit hem från Rebecka. Hon hade mat färdigt när jag kom dit efter jobbet, jättegulligt! Så vi åt den och delade en flaska rött, rökte inomhus och pratade. Hon är fin.

Och det är mycket tack vare henne som...........................


JAG HAR FÅTT EN NY LÄGENHET!!!!

Helt fantastiskt! Jag ska få hyra en etta i Danderyd för 3200 i månaden i 6 MÅNADER!!
Det tar 13 minuter med tunnelbanan till centralen, så det är inte alls långt till jobbet. Den kommer vara bara min och jag har en jättestor balkong med världens utsikt och baaaadkar :)

Jag kan knappt fatta att jag kan slappna av i ett halvår.

Rebecka var min referens som min nya hyresvärd ringde, jag hyrde lägenheten på gärdet av henne och det gick jättebra. Hon försäkrade snubben om att jag var pålitlig. Guuuuuuld!

Imorgon efter jobbet så ska jag dit och skriva kontrakt, överföra hyra ooch få nyckeln. Sen är den min :) HURRA HURRA!

farväl långa strån


Frisören på school of hair klippte av en lååång bit av mitt hår. Det var väl behövligt men jag kan inte låta bli att känna en viss separationsångest till bitarna han klippte av, nu tare väl en sisådär 8 månader innan det blir så långt igen.



Det är ju fortfarande rätt långt. but still, liksom.


picilicious


Det var svårare att blogga när roomie kom hem för då umgåsas man mer och datoriserar mindre. Nåväl så här är bilder från helgen med ida&sandra.





 

Det var kuuul!


Lördag ÄNTLIGEN!



Hurrey Hurrey Hurrey!! Idag kommer Sandra&Ida till Stockholm! Vi ska ha en heldag, gå på stan äta lunch äta middag (mmm foooood) och göra oss stört snygga och gå ut på nå fancy ställe, dansa i heels och hare SKÖJ!

Detta har jag längtat efter hela veckan!

Jag ska ner till gymmet nu tänkte jag, sen måste jag käka frukost och städa här och sen åka och möta dom vid tåget.


jobb-middag-bio-obsession


det ante mig alltså, självklart blir jag heelt mör i skallen av en film som new moon. ojojoj vilken kärlekshistoria. jag vill också ha en helt galet skitsnygg vampyrman. hela den här "du måste hålla dig borta jag är farlig och kanske kan skada dig men jag vill ha dig och kan inte leva utan dig-grejen" blir helt sjukt het. fast lite sjukt också om man skulle associera det till wife beat. men lets not. JAG VET NÅGRA BÖCKER SOM JAG MÅSTE LÄSA


 

Sushi & öl med jobbarkompisar och sen denna man. bra kväll!

 

.


Johnny


Jag mötte upp lokamelonen efter jobbet. Vi lagade mat och åt den och hyrde en johnnydepp-rulle. Han var vacker men fick sen syfilis. så vare med det.

imorrn ska jag och några jobbbrudar käka och sen gå på neew moon. biobiobio snygga vampanpyrer


ohoj vad skoj



Det var så jävla roligt på dramakursen idag, sweet jeeez vad jag garvade! Gruppen är så himla skön alltså.



dessutom..........måhända att jag är lite smått förtjust :)

nu blire koffein!

school of hair



En sak jag älskar med facebook är att man får reda på när gamla vänner och övrigt peeps skaffar barn! Det tycker jag är otroligt intressant, man får en sån rolig chockad reaktion varje gång och säger NÄE? NÄE ÄRE SANT? SKA **** FÅ BARN? HAR ***** FÅTT BARN? OJOJOJ

Jag ringde school of hair när jag vaknade, tänkte kolla om dom hade en tid idag (det är ju en av få "lediga" dagar denna veckan, jag har skola idag så jag är väl inte direkt ledig men jag har mer tid). Det hela slutade iaf med att jag ska bli hårmodell åt killen jag pratade med. Jag får en gratis klippning på tisdag precis som jag vill ha det, och sen så måste jag komma dit på onsdag på lunchen och visa upp min frilla för hans teachers of hair. Spännande, hoppas snubben vet vad han gör-

Nu ska jag ner till gymmet och................ gymma!





....

RSS 2.0